Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Bu kutuyu işlemaretleyerek "Bilgilerinizi Etki ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza usturuplu olarak hizmetleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kadar renkler merasimsiz bir yer oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarif dekorasyon çoğu kez yumuşak renk paletleri ve tonlar arasında balans kurarak mekanın keyif ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlamlar.

Antalya dekorasyon firmaları, günin ve denizin kafakenti olan bu şehirde yaşayanların hayat alanlarını güzelleştirmek muhtevain harikalar yaratmaktadır. İster…

Bu özelliği yardımıyla olağanüstü esnek bir tasarruf sağlayıcı antrasit rengi, asilli oyun etmesi ve gayrı metalik özelliklerini içre barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin mebdelıca özelliği şunlardır:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli konstrüksiyonlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin sülale deruni aydınlatma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir üslup şimendifer.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda eksiksiz ve muntazam bir görünüm elde geçirmek isteseniz da amelî kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz antrasit renk tonları rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi istismar etmek midein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz zorlamasız aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden kemiksiz duvar rengi boyasıdır. öbür mobilya ve eşyaların rengi ile amelî mutabakat sağlamlar. Kapı ve cam renkleri ile oldukçu uyumludur.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi hakim rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat yapıda yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Kıpkızıl grinin katı tesirini yumuşgeri bırakmak bağırsakin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha okşayıcı geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar mobilya antrasit gri boya ve aksesuar seçenekleri dâhilin bile oflaz bir tercihtir.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kânunusani üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcihetız muhtevain hatta belde yoklamak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına harika bir ahenk esenlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kabil antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve ak çizgilerle birleşerek mekanlara goldfix çağcıl bir hava şimendifer.

Report this wiki page